Röviden

MTI
2011. 01. 05. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Együttműködő kórházak
Az európai uniós pályázatokon, tudományos kutatásokban való közös részvétel, szűrő- és oktatási programok megvalósítása érdekében együttműködési megállapodást kötött a Maros Megyei Klinikai Kórház és a karcagi Kátai Gábor Kórház – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei város egészségügyi intézményének főigazgatója, Nagy Mihály. (MTI)

Felvételi regisztráció
Az Educatio Kft. tájékoztatója szerint minden jelentkező, aki érvényes felsőoktatási felvételi jelentkezési kérelmet nyújtott be, regisztrációs csomagot kap december végéig. A csomagban található regisztrációs levél tartalmazza a jelentkezéskor közölt adatokat. A jelentkezőnek ellenőriznie kell, hogy adatai, jelentkezései pontosan kerültek-e be a központi adatbázisba. Az adatmódosításra és a jelentkezéskor nem csatolt dokumentummásolatok pótlására január 3-ig van lehetőség. (MTI)

Lakás devecseri romáknak
Lakáshoz juthatnak azok a devecseri romák, akiknek a háza a vörösiszapömlésben megsemmisült Dankó-telepen állt, ám a kártalanítással kapott pénzből nem tudnának másikat vásárolni, vagy nem jogosultak kártalanításra engedély nélkül épült viskóik miatt – mondta Toldi Tamás (Fidesz–KDNP), a település polgármestere. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.