Röviden

MTI
2011. 01. 05. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dilemma
A munkaadók létszámcsökkenéssel riogatnak, ha megtiltják a vasárnapi munkát az áruházakban, a kereszténydemokraták a közös családi pihenőnap természetes jogára hivatkoznak. A szakszervezetek véleményét a dilemmáról sajnos nem halljuk a hírekben. Vajon ők melyik oldalon állnak?

Szentesi robbantás
Vélhetőleg öngyilkossági szándékkal gázpalackot robbantott fel szentesi családi házában egy 39 éves férfi péntek éjjel. Az Aulich Lajos utcai épület lakhatatlanná vált, tulajdonosát kórházba vitték. (MTI)

Elloptak egy buszt
A szlovén és az osztrák társszervek bevonásával keresi a rendőrség a szentgotthárdi pályaudvarról ellopott MAN típusú fehér-kék színű autóbuszt. A bűntényt szombat hajnalban jelentették be a helyi rendőrőrsön. (MTI)

Amerikai turisták egyiptomi tragédiája
Nyolc amerikai turista meghalt, 21 megsérült tegnap hajnalban a dél-egyiptomi Asszuán közelében, az Abu-Szimbelbe vezető úton, amikor autóbuszuk belerohant egy út szélén álló, homokkal megrakott teherautóba. A busz az abu-szimbeli nagytemplomhoz tartott a sivatagi úton. (MTI)

Nyerőszámok
Ötös lottó: 4, 17, 70, 71, 75. Joker: 679 785. Hatos lottó: 7, 15, 32, 36, 39, 40. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.