Totó

Munkatársunktól
2011. 01. 08. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megismétlődni látszik az egy héttel ezelőtti helyzet a totó ez évi utolsó, 52. heti játékában. Az 51. héten az alapszelvény négy mérkőzését is törölni kellett – a találkozók az angliai ítéletidő miatt maradtak el –, ami önmagában még éppen nem lett volna probléma, hiszen rendre négy pótmérkőzést jelöl meg a Szerencsejáték Zrt., csak hogy kettőt azok közül is törölni kellett, így két meccs megállapított tippel szerepelt a szelvényen. Angliában időközben helyreállt a rend, ám e héten folytatódik a spanyol bajnokság, és az ibériai pályák jelentős része használhatatlan.
Jelen állás szerint a hat fix tipp mindenesetre adja magát, hiszen a Manchester United és a City, a Tottenham, az Arsenal, a Chelsea és a Barcelona egyértelmű favoritnak tűnik.

52. heti tippjeink:
1. West Bromwich–Man. United 2
2. Liverpool–Bolton 1, X
3. Man. City–Blackpool 1
4. Stoke–Everton 1, X
5. Sunderland–Blackburn 1, X
6. Tottenham–Fulham 1
7. West Ham–Wolverhampton 1, 2
8. Birmingham–Arsenal 2
9. Chelsea–Aston Villa 1
10. Barcelona–Levante 1
11. Sevilla–Osasuna 1, X
12. Valencia–Espanyol 1, X
13. Bilbao–Deportivo 1, X
+1 Wigan–Newcastle X

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.