Ámokfutót vettek őrizetbe Kínában

Hírösszefoglaló
2011. 04. 25. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Őrizetbe vettek tegnap a kínai hatóságok egy fiatalembert, akit azzal gyanúsítanak, hogy két nap alatt tíz emberrel végzett az ország északi részén található Liaoning tartományban. A harminchárom éves Csou Jühszin áldozatai között szerepel saját felesége, fia és édesapja is – jelentette a BBC. A Hszinhua hírügynökség értesülései szerint a szerda késő este és csütörtök hajnal közt Ansan városában elkövetett gyilkosságok hátterében a férfi válságba jutott házassága állhatott. Saját családtagjain kívül a terhelt megölte főbérlőjének három rokonát, továbbá két vállalkozásának több munkatársát. Meggyilkolta autómosójának három dolgozóját, valamint egy nőt, aki a férfi által működtetett nyilvános fürdőben dolgozott. A nyomozók megkezdték a gyilkosságok elkövetésének helyszínétől száz kilométerre, szülőfalujában elfogott férfi kihallgatását. Arról, hogy az üzletember milyen módon végzett áldozataival, egyelőre nem árult el részleteket a rendőrség.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.