„Bringaember”született

Munkatársunktól
2011. 04. 15. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőn a kerékpárjával összenőtt „bringaember születését” bemutató performance-szel hivatalosan is elkezdődött a Bringázz a munkába! (Bam!) kampány a fővárosi Gödör Klubban. A tavaszi kampány fő ceremóniamestere Scherer Péter – aki Hegedűs D. Gézát váltja ezen a poszton –, mellette Németh Lajos meteorológus személyében új nagykövete is lett a Bam!-nak.
A nyitóünnepségen vehették át nyereményeiket a Bam!, ahogy én szeretem! plakát- és videopályázat kiválasztottjai. A beérkezett művekből hamarosan kiállítást is rendeznek a kerékpáros-szervezetek.
A kampány részeként április 19-én az ország több mint 15 pontján bringásreggelik várják a kerékpárral közlekedőket. Reggel hét és tíz óra között Budapesten a Gödörnél, a Batthyány téren, a Szabadság híd budai hídfőjénél, a Szentlélek téren és Zuglóban, vidéken pedig Győrben, Sopronban, Pécsett, Debrecenben, Miskolcon, Szegeden, Kecskeméten, Érden és Vácott kaphatnak friss kakaós csigát a kerékpárral közlekedők. A Bam!-kampány kiemelt eseménye április 30-án – a Critical Mass felvonulással egy napon – rendezett Magyar Kerékpárosklub I. tavaszi kerékpáros szezonnyitó nap, mely a Vasúttörténeti Parkban várja a bringázás szerelmeseit, ahol a Bam!-rendezvények mellett közlekedésbiztonsági gyereknapot és kerékpárvásárt is rendeznek.
Idén különleges ajándékokat is nyerhetnek, akik regisztrálnak a www.bam.hu oldalon, és május 8-ig legalább nyolc alkalommal tekernek kerékpárral a munkahelyükre. Többek között értékes kerékpárokat és bringás kiegészítőket, kalandtúrát és wellnesshétvégét is kisorsolnak a kerékpárosok között.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.