Kedvezménnyel vett lakást Budai Gyula

Munkatársunktól
2011. 04. 25. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedvezményesen vehette meg egykori 53 négyzetméteres, fővárosi V. kerületi szolgálati lakását Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos, aki a Honvédelmi Minisztérium ingatlaneladásait is vizsgálja – írta meg a Blikk.
A lap tegnapi számában idézi Hende Csaba honvédelmi miniszter válaszát Harangozó Tamás szocialista képviselő írásbeli kérdésére, amely szerint a lakást 1994-ben 2,809 millió forintra értékelték, Budai pedig május 3-án a becsült ár 30 százalékáért, vagyis 842 700 forintért vehette meg. – Szó sincs luxuslakásról, négyen laktunk 53 négyzetméteren a feleségemmel és a gyerekeimmel – mondta lakásügyéről a Blikknek Budai. A lakást akkor utalta ki a HM, amikor még ügyészségi fogalmazóként dolgozott a katonai ügyészségen. 1994-ben ajánlották fel, hogy megvásárolhatják. Az ő HM-es lakásvásárlása és a HM-es ingatlanügyek között emiatt sem lehet párhuzamot vonni – közölte Budai Gyula.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.