Martonyi cáfolja a Magyar Narancsot

Hírösszefoglaló
2011. 04. 17. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Semmilyen provokáció sem zavarhatja meg Orbán Viktor miniszterelnökkel, valamint Németh Zsolt, Győri Enikő és Prőhle Gergely külügyminisztériumi vezetőkkel fennálló, évtizedes kifogástalan együttműködését és barátságukat Martonyi János szerint. A külügyminiszter közleményében a Magyar Narancs e heti számában megjelent cikkre reagált. A lap egyebek mellett arról ír, hogy Martonyi János a közelmúltban „igen kellemetlen beszélgetést folytatott” a kormányfővel, lojalitása kifejezése mellett ugyanis „követhetetlennek, kaotikusnak és Magyarország érdekeivel ellentétesnek nevezte a kabinet politikáját”.
A külügyminiszter szerint a személyével és a Külügyminisztérium vezetésével kapcsolatos kampány azoknak is csattanós választ ad, akik szerint a magyar médiaszabályozás sértheti vagy korlátozhatja a sajtószabadságot.
A miniszter közben az uniós elnökség jegyében fontos misszión Közép-Ázsiában tágyalt. Az üzbég fővárosban, Taskentben a térség öt országának külügyminisztereivel találkozott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.