Napi sajtószemle

MN
2011. 04. 24. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

GULF NEWS
A korábbi egyiptomi elnök előállítása korrupciós vádakkal látni engedi, mennyit változott az ország, mielőtt még egyáltalán kiírták volna az új választásokat, írja a Dubajban szerkesztett napilap. A szerkesztőségi vezércikk szerint rendkívül fontos, hogy a Hoszni Mubarak elleni eljárás átlátható és tökéletesen jogszerű legyen. Az emberek bűnbakot keresnek, de a jövő társadalmának felépítése érdekében ez nem engedhető meg, írta a lap.


PRESS TV
Az iszlám ébredés semlegesíti az amerikai politikai aknákat, állította az iráni belügyminiszter, akit a perzsa államban működő hírtelevízió idézett. Mosztafa Mohammad-Naddzsar szerint a térségben élő népek felébredtek, és az Egyesült Államok és szövetségeseinek összeesküvései nem tudják ezt elnyomni. Röviddel korábban Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök azt mondta, a „most ébredő Közel-Keleten nem lesz jelen sem az Egyesült Államok, sem a cionista rezsim, sem szövetségeseik”.


asharq alawsat
A damaszkuszi egyetem természettudományi karán a hallgatók szerint rendkívül sok állambiztonsági ügynök jelent meg a kezdődő tüntetések miatt, közösen imádkoztak és tanultak a diákokkal a fedőtevékenység fenntartása végett, írta a Londonban megjelenő szaúdi lap.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.