Őszödi beszéd, hajtóvadászat, zsarolás

Hajtóvadászatot indított 2006-ban az In-Kal Security az őszödi beszéd „feltételezett” kiszivárogtatója ellen.

MN
2011. 04. 25. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erre a kormányüdülő egyik dolgozójának korabeli levele a bizonyíték – derült ki a Hír TV Célpont című adásából. Az üdülő hangtechnikusát állítólag azzal zsarolták, vállalja magára a „balhét”. Elmondása szerint azzal is fenyegették, hogy a bankszámlájára egy nagyobb összeget utalnak, mintha az lenne a kiszivárogtatás honoráriuma. A férfi ezek után levelében azt írta, „ha valami történik velem vagy családtagjaimmal, az az MSZP-hez köthető bűnözői körök műve”. Emlékezetes, a kiszivárogtatás miatt Szilvásy György volt titokminiszter is vizsgálatot kezdeményezett, kiderült, a felvételt a kormányüdülő hangtechnikai berendezéseivel rögzítették.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.