Röviden

MN
2011. 04. 24. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Előnyben a Vasas
Női röplabda NB I, döntő, 3. mérkőzés: BSE–Vasas 0-3. Az állás 2-1 a Vasasnak, a BSE legutóbb két éve kapott ki otthon. (MN)

FTC: öröm és üröm
Női kézilabda NB I, a 3. helyért, 2. mérkőzés: DVSC–FTC 29-34, az állás 1-1. Női kosárlabda
NB I, az 5. helyért, 2. mérkőzés: FTC–Győr 73-78, a győztes lett a bajnoki ötödik. (MN)

Súlyos ötödik helyek
Nagy Nikoletta (63 kg) mindkét fogásnemben és összetettben is 5. lett a kazanyi súlyemelő
Eb-n. (MTI)

Gyenesei döntős
A három magyar induló közül Gyenesei Leila jutott be a holnapi női döntőbe az öttusa Vk-versenyen Sassariban. (MTI)

Úszó vb-csapat
Tíz férfi (Bernek, Biczó, Cseh L., Gyurta D., Gyurta G., Kis G., Kozma, Molnár Á., Takács K., Verrasztó D.) és hat női úszó (Dara, Jakabos, Hosszú, Kapás, Mutina, Verrasztó E.) alkotja a magyar csapatot a nyári sanghaji vb-n, a hosszútávúszó Risztov Éva még teljesítheti a szintet. (MTI)

Mégsem Kostecki
Mivel a lengyel piacon nem talált szponzort, Dawid Kostecki menedzsmentje visszalépett az Erdei Zsolt elleni június 4-i profi bokszmérkőzéstől. (MN)

Három elítélt
Három vádlottat 3–4 év közötti börtönbüntetéssel sújtott a bochumi bíróság a négy magyar érintettségű futballmérkőzést tartalmazó bundabotrányban. A fővádlott Ante Sapina ügyében májusra halasztották az ítélethozatalt. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.