Röviden

MTI
2011. 04. 25. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

E-book
Grimm
Nyomtatott könyv jelent meg az elektronikus könyvekről. Gutenberg röhög a markába.

Löszfal dőlt három győrújbaráti házra
Leomlott a tíz méter magas löszfal Győrújbaráton; a száz köbméternyi föld egy házat a kéményéig betemetett, kettőt megrongált; senki nem sérült meg – közölte tegnap a Magyar Bányászati Hivatal veszprémi kapitánysága. Az önkormányzat a területet lezárta, mivel a löszfalon számos repedés látható. (MTI)

Kábítószer-terjesztő családra csaptak le
Drogterjesztő családon és kábítószer-fogyasztókon ütöttek rajta csütörtök este a rendőrök Nyíregyházán; a tiltott szert a férj, a feleség és 15 éves lányuk közösen árulták – közölte tegnap a rendőrség. A lakásban 150 gramm marihuánát és 50 gramm ecstasyt foglaltak le. A szülőket őrizetbe vették, gyermekük és a vásárlók szabadlábon védekeznek. (MTI)

Százhetvenmilliónyi adót csalt el egy cég
Egy kis repülőgépeket gyártó cég adócsalását derítette fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a társaság 170 millió forint kárt okozott – közölte tegnap a hatóság. A Bács-Kiskun megyei vállalkozás fejlesztési pályázatokon indult, majd költségeit fiktív számlákkal igazolta. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.