Röviden

MTI
2011. 04. 17. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rutin
Az MSZP-nek azzal kell indulni, aki 2014-ben esélyes a választási győzelemre, de ezt előtte fel kell mérni – jelentette ki Kovács László, a párt alelnöke. Rutinos politikus, nem beszél a levegőbe.

Gyerekeket gázoltak
A helyszínen meghalt az a 7 éves kislány, akit a testvérével együtt elgázolt egy személyautó tegnap a 44-es úton, Lakitelek közelében. A 12 éves fiú a balesetben életveszélyes sérüléseket szenvedett, csak mentőhelikopterrel tudták elszállítani a baleset helyszínéről. A két gyerek az iskolabuszról szállt le, majd át akartak szaladni az úttesten, amikor elütötték őket. (MTI)

Betiltott ostyák
Ausztriában kivonták a forgalomból a magyar Ziegler ostyagyár két termékét túl magas fuzáriumméreg-tartalom miatt. Ziegler Péter, a cég ügyvezető igazgatója közölte, az általuk használt magyar lisztnek – tudtukon kívül – volt a megengedettnél magasabb a Don-toxin-tartalma; az ebből készült termékeket visszahívták, a gyártáshoz lengyel lisztet importálnak. (MTI)

Iskolai lövöldözés Brazíliában
Lövöldözni kezdett egy 23 éves férfi egy Rio de Janeiró-i általános iskolában tegnap: tizenkét embert megölt, majd magával is végzett. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.