Röviden

MTI
2011. 04. 25. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Temetés után tüntetés
Lesz Jobbik-tüntetés Hajdúhadházon – jelentette be tegnap Rubi Gergely (Jobbik) országgyűlési képviselő, hozzátéve, az önkormányzattól területfoglalási engedélyük van a településre holnapra meghirdetett demonstrációra. Közben több százan kísérték utolsó útjára a hajdúhadházi temetőben tegnap azt az idős asszonyt, aki hétfőn vesztette életét januári bántalmazása következményeként; támadói brutálisan öszszeverték és kirabolták. (MTI)

Díj fiataloknak
A Táj és Ember Népfőiskola kapta idén a Polgári Magyarországért Alapítvány Fiatalok a Polgári Magyarországért Díját. A díjazottak Mádl Dalmától, Mádl Ferenc volt államfő feleségétől vették át az elismerést tegnap Budapesten. Az alapítvány 2006-ban hozta létre a díjat, s minden évben olyan, 35 év alatti fiatalnak vagy ilyen fiatalok közösségének adományozza, akik tudományos, közéleti, művészeti, karitatív közösségépítő tevékenységükkel a jelenen átívelő, szellemi, emberi értékeket hoznak létre és tevékenységük jól jellemzi a polgári-keresztény-nemzeti értékközösséget. (MTI)

Fideszes tisztújítás
Július 3-án tartja XXIV. tisztújító kongresszusát a Fidesz, erről a párt országos választmánya tegnap döntött. A kongresszuson választják majd meg mások mellett a Fidesz elnökét, alelnökeit. A párt legutóbb 2009. június 13-án tartott tisztújító kongresszust, ahol ismét elnökké választotta Orbán Viktort. A politikus 2003 óta pártelnök, ezt megelőzően 1993 és 2000 között is ő volt a Fidesz első embere. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.