Röviden

MN
2011. 04. 17. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Berki remekelt
A berlini torna Eb-n a férfiak tegnapi selejtezőjéből a négyszeres Európa-bajnok Berki Krisztián lólengésben az első helyen jutott be a döntőbe, és a szeren nyolcadikként Hidvégi Vid is finalista lett. Az már szerdán eldőlt, hogy a nőknél Csillag Tünde a talaj fináléjában, Böczögő Dorina pedig az egyéni összetett döntőjében szerepelhet. (MN)

Szávayék elődöntősök
A 220 ezer dollár összdíjazású, salakpályás marbellai női tenisztorna párosversenyében, a négy közé jutásért: Szávay Ágnes, Szafina (magyar, orosz)–Barrois, Wöhr (német) 3:6, 6:2, 11-9. (MTI)

Rajt két meccsel
A labdarúgó NB I 22. fordulójának mai nyitómérkőzésén a Vasas az MTK együttesét fogadja 17 órakor, ezután pedig a listavezető Videoton csapata a ZTE-t látja vendégül 19 órakor. (MN)

Előny a Debrecennél
A női kézilabda NB I két győzelemig tartó elődöntőjében az első mérkőzésen: FTC–DVSC 32-38. (MN)

Egy ellenféllel
Az Európai Kézilabda-szövetség végrehajtó bizottsága nem fogadta el a szlovákok jelentkezését a 2014-es női Európa-bajnokság megrendezésére, így a magyar–horvát közös pályázatnak már csak a törökök a riválisai a szombati bécsi szavazáson. (MTI)

Kéztöréssel lemarad
Edzésen kézcsonttörést szenvedett Kiss Dániel, a jövő vasárnap kezdődő divízió I-es jégkorong-vb-re készülő magyar válogatott hátvédje, aki így biztosan lemarad a tornáról. (MTI)

Forgalomelterelések
Vasárnap Budapesten a 26. T-Home Vivicittá városvédő futás miatt az esemény útvonalán, a Városliget és a Pesti alsó rakpart között a futók elhaladásáig több helyen is forgalomelterelés lesz az V., VI., IX., XIII. és XIV. kerületekben 9 óra és 16 óra között. Április 8-án 00.00 óra és április 10-én 24.00 óra között a Felvonulási teret lezárják a Hősök tere és a Damjanich utca közötti területen. (MN)

Emlékezés Varga Zoltánra
Szombaton lesz egy esztendeje, hogy elhunyt Varga Zoltán. A hajdani klasszis labdarúgó tragikus gyorsasággal bekövetkezett haláláig a Digi Sport szakkommentátoraként tevékenykedett, a sportcsatorna ma 21.05-től emlékműsorral eleveníti fel az egykori zseni életútját. Holnap 16 órától az Üllői úti Paracelsus sörözőben a szurkolók és az egykori játékostársak – köztük Szőke István, Horváth László, Rátkai László, Dejan Milovanovics – tartanak Varga Zoltán-emléknapot. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.