Röviden

MN
2011. 04. 16. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabó István zsűrielnök lesz
Kilenc évvel azután, hogy a 37. Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválon bemutatta Szembesítés című filmjét, Szabó István visszatér a fesztiválra. A filmrendező a július elsején kezdődő Karlovy Vary filmfesztivál zsűrijének elnöke lesz. (MTI)

Hatházi Andrásé a Gábor Miklós-díj
Hatházi Andrásnak ítélték az idén a Gábor Miklós-díjat a Szeget szeggel című Shakespeare-darabból készült Mértéket mértékkel című kolozsvári előadásban nyújtott alakításáért. A Gábor Miklós-díjjal a megelőző év legjobb magyar nyelvű Shakespeare-alakítását jutalmazza a kuratórium. A kuratórium tagja Koltai Tamás mellett Ascher Tamás és Meczner János is. (MTI)

Szimbolikus székfoglalás
A nyáron harmincöt év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, amelyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni. A székfoglalási szándékot a [email protected] e-mail címen vagy a 06-1/322-0376 telefonszámon lehet jelezni. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.