Röviden

MN
2011. 04. 15. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új építészeti elismerés
Ma délután öt órakor adják át a Magyar Építészetért Emlékérmet az Építészek Háza Kós Károly-termében Magyar Péter építésznek. Az elismerést olyanok kaphatják meg, akik kimagasló tervezői, oktatói vagy elméleti építészeti munkásságukkal jelentősen hozzájárulnak a magyar építészet határainkon túli elismertségének megteremtéséhez. (M. S.)

Puskás Tamás marad a Centrál élén
A fővárosi önkormányzat tulajdonában lévő Centrál Színház Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatói posztjára kiírt pályázatot Puskás Tamás nyerte meg. Puskás Tamás így ez év júniusától harmadik igazgatói periódusát kezdheti meg a belvárosi intézménynél. (MN)

Nyíregyháza lesz a dal fővárosa
Eger után idén Nyíregyháza lesz a magyar dal fővárosa. A nyíregyháziak programjának lényege, hogy a szervezők a város minden pontjára eljuttatják a magyar szerzők műveit szeptember második vasárnapján. A programot a hagyományokhoz híven Presser Gábor, a magyar dal napja alapítója nyitja meg szeptember 11-én Nyíregyházán. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.