Röviden

MN
2011. 04. 27. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Resztli
Ételeink minden összetevője 95 százalékban ellenőrzött biogazdálkodásból származik – hirdeti magát egy ételfutár cég. A maradék öt százalékot vajon miért nem vizsgálták?

Tömegverekedés Hetényegyházán
Öten megsérültek vasárnapra virradó éjjel Hetényegyházán egy szórakozóhelyen, ahol verekedés tört ki. A kecskeméti rendőrkapitányság nyomozást rendelt el csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen. A helyszínről két személyt könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba, ahol később még három személy láttak el. A szórakozóhely berendezési tárgyaiban 50 000 forint kár keletkezett. (MN)

Rendőrkézen a csókakői gyilkos
Elfogták a Csókakőn a múlt hét hétfőn meggyilkolt 23 éves aszszony volt férjét, akit a gyilkossággal összefüggésben országos elfogatóparanccsal kerestek. Az egy hete bujkáló 30 éves férfit a polgárőrökkel együttműködve kerítette kézre a rendőrség tegnap. A férfit kihallgatják, és a rendőrség intézkedik őrizetbe vételéről is. Az elfogás körülményeiről egyelőre nem közölt részleteket
a rendőrség. (MTI)

Szélvihar Kínában
Legkevesebb 12 ember meghalt, 27 megsérült, amikor szélvihar söpört végig jégesővel és felhőszakadással kísérve a dél-kínai Kuangtung (Guangdong) tartományon tegnap. A természeti csapás délben érte el Kanton városát, Fosant, Tungkuant és Csungsant. Több mint 500 hektár mezőgazdasági termőterületen keletkezett kár, amelynek becsült összege 50 millió jüan (7,65 millió dollár). Kuangtung tartomány és a helyi kormányzatok megkezdték a károk felmérését, a segélyezést, a sérült épületek ellenőrzését. (MTI)

Nyerőszámok
Ötös lottó: 35, 60, 74, 77, 84.
Joker: 593 287. Hatos lottó:
9, 14, 23, 25, 27, 43. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.