Röviden

MTI
2011. 04. 20. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Passz
Bírósági különengedéllyel ment kártyázni egy férfi az Egyesült Államokban, hogy összepókerezze azt a 450 ezer dollárt, amellyel álbrókerként befektetőket károsított meg. Vesztett, s tizenkét évet kapott. Blöffnek helye nincs.

Autókat tört össze a gyermek sofőr
Három parkoló autót tört össze, fákat döntött ki és egy villanyoszlopnak is nekihajtott tegnap egy autót vezető kilencéves kislány a fővárosban. Az MTI úgy tudja, a gyermeket anyja, vélhetőleg ittasan, tanította vezetni. A rendőrség vizsgálja a történteket. (MTI)

Nepálba érkeztek hegymászóink
Megérkezett szombaton Katmanduba a Magyarok a világ nyolcezresein expedíciósorozat öttagú csapata. A nepáli fővárosban kiderült, az alpinisták nem csatlakozhatnak a csúcsengedély kiváltására más csoporthoz, így 300-400 ezer forinttal nagyobbak lesznek a költségeik, mint tervezték. (G. B.)

Öngyilkos rendőr
Szolgálati fegyverével, a szolgálati helyén vetett véget életének egy rendőr tegnap Budapesten – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A Készenléti Rendőrség állományába tartozó, a BRFK-nál szakmai gyakorlatát töltő próbaidős rendőr tettének indítékai egyelőre ismeretlenek. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.