Röviden

MN
2011. 04. 29. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Luxus
A Budapesten mozgássérült-igazolvánnyal parkoló autók negyede tízmillió forint feletti értékű – írta az Index.hu. Gazdáik nyilván belerokkannának a pár száz forintos parkolási díjba.

Halott csecsemő a kályhában
Holtan találtak tegnap egy csecsemőt egy kunmadarasi családi ház kályhájában. A rendőrség emberölés miatt indított eljárást. (MTI)

Gyanús csomag a pénzváltó mellett
Megpróbálták kirabolni tegnap az egyik debreceni pénzváltót, de a pénztáros riasztotta a rendőrséget, mire a támadó elmenekült. Közben azonban eldobott egy dobozt, amiről a rendőrség azt feltételezte, hogy bombát tartalmaz. Lezárták a környéket, 33 embert kiköltöztettek otthonából. A dobozt lapzártakor még vizsgálták a tűzszerészek. (D. M.)

Kölcsey Kör
II. János Pál pápa: „Ne féljetek!” – Emlékest a boldoggá avatás tiszteletére címmel tartja következő rendezvényét április 27-én, szerdán 18 órakor a Nemzeti Fórum Kölcsey Köre a Polgárok Házában (Bp. VIII., Visi Imre u. 6.). Emlékezők: Mádl Dalma, Márfi Gyula veszprémi érsek és Szerdahelyi Csongor újságíró,
a vatikáni nagykövetség egykori tanácsosa. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.