Röviden

MN
2011. 04. 16. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szenvedély
Hatvanezer forintját elveszítette, majd záróra után feltörte a kocsmai játékgépet és százezret vitt el belőle egy férfi Dorogon. Biztos azt hitte, hogy a jackpot is jár neki.

Fejbe lőtte magát a fiatal rendőr
Feltehetőleg öngyilkos akart lenni az a fiatal szendrői rendőrjárőr, aki tegnap délután lőtte fejbe magát, miután autójával felborult a Szuhogy és Szendrő közötti úton. A 22 éves férfit kórházba szállították – közölte a TV2 híradója. (MN)

Börtönbe vonulnak a tizenéves rablók
Csoportosan elkövetett rablásért és társtettesként elkövetett halált okozó testi sértésért ítélt el tegnap jogerősen egy 14 és egy 15 éves fiatalt a Debreceni Ítélőtábla. A vádlottak 2008-ban az utcán támadtak meg egy idős férfit, aki a kórházban belehalt sérüléseibe. Az elsőrendű vádlottat 4 év 8 hónap, társát 5 év fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztésre ítélték. (MTI)

Nyolcvankét halott az influenza miatt
A múlt hét végéig 82 ember halt meg influenzával összefüggő megbetegedések következtében Magyarországon, de a vírus már csak szórványosan jelentkezik – közölte tegnap az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat. (MTI)

Levélben vallott volt szerelmére
Megkezdődött tegnap a Baranya Megyei Bíróságon annak a nőnek a pere, akit azzal vádolnak, hogy társtettesként rész vett volt férje meggyilkolásában. Az ügyben négy éve jogerősen elítélték az asszony egykori élettársát, egy volt rendőrtisztet, aki lelőtte az áldozatot. A férfi három éve ült börtönben, amikor bevallotta, hogy nem egyedül követte el a gyilkosságot, abban párja is segítségére volt. Az előzetesben lévő V. Mária tagadja a vádat. (Cs. T.)

Egyiptomi férfit vertek meg Pesten
Súlyosan bántalmaztak egy egyiptomi férfit tegnap Budapesten a VIII. kerületben – közölte a rendőrség. A hatóság maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés miatt folytat eljárást ismeretlen tettesek ellen. Az áldozatot kórházba szállították, de az éjjel nem tudták kihallgatni. (MTI)

Skandináv lottó
Első sorsolás: 6, 8, 12, 27, 28, 32, 35. Második: 3, 12, 15, 19, 21, 25, 30. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.