Röviden

MTI
2011. 04. 11. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két szín
Schiffer András, az LMP parlamenti frakcióvezetője szerint a zöldek képesek a kormányzásra. Lehet, de nem a zöldes-kékek.

Kiraboltak egy pénzszállítót
Fegyveresek kiraboltak tegnap egy pénzszállító autót Nagytarcsán. A biztonsági őr egy pénzkazettát akart bevinni a postára, amikor két fegyveres megtámadta és elvette tőle a szállítmányt. Senki nem sérült meg, a kár mértéke egyelőre nem ismert. (MTI)

Végzetes vietnami bányaomlás
Több ezer köbméter mészkő omlott bányászokra tegnap egy vietnami kőfejtőben, legkevesebb 13-an meghaltak, öten eltűntek. További öt munkás megsérült, amikor a mészkőtömb rájuk zuhant. A mentőegységek erőgépekkel és markolókkal kutatnak a betemetettek után. (MTI)

Megdőlt a maratoni gépírás rekordja
Megdöntötték a maratoni gépírás rekordját a nyíregyházi Ridens Speciális Szakképző Iskola diákjai; a százharminc fogyatékos tanuló huszonhét órán át gépelt. A csütörtöki, idén hetedik alkalommal megrendezett eseményen két budapesti és egy balassagyarmati speciális iskola értelmi és érzékszervi sérült diákjai vettek részt. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.