Röviden

MTI
2011. 04. 11. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Arnold Mihály ismét a vámhivatalnál
Vámszakmai elnökhelyettessé nevezte ki április elsejével Arnold Mihály pénzügyőr altábornagyot Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke azt követően, hogy Béndek József korábbi elnökhelyettest Pintér Sándor belügyminiszter kérésére átvezényelték a belügyi tárcához. Ezzel egy időben Komor Attila foglalhatta el a kiemelt ügyek adóigazgatóságának vezetői székét. Ez utóbbi tisztséget március végéig Hegedűs-Deme Zsolt töltötte be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tegnapi közleménye szerint. (MTI)

Egyre több autót értékesítenek
Több új autó talált gazdára az idén márciusban és az első negyedévben is, mint egy évvel ezelőtt, ugyanezen időszakban. A harmadik hónap 4416 darabos eladása fél százalékkal haladja meg a tavalyi értéket, az év első negyedében viszont 11,5 százalékkal több új autót értékesítettek, mint 2010 első három hónapjában. Márciusban a Volkswagen tört előre leginkább, hiszen 514 darabos értékesítésével tavalyi 9 százalékos részesedését csaknem 12 százalékra növelte. A dobogó második fokára az Opel került 466,
a harmadikra pedig a Ford 457 darabos eladással. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.