Röviden

MTI
2011. 04. 10. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felajánlható családi pótlék?
A Népesedési Kerekasztal azt javasolja a kormánynak, tegye lehetővé, hogy a családi pótlékot és más alanyi jogon járó juttatásokat fel lehessen ajánlani egy állami pénzügyi alap számára, amelyből szegényebb családokat támogatnának. (MTI)

Öngyilkos lett az NNI volt ezredese
Öngyilkosságot követett el egy hete Liszka Károly nyugállományú rendőr ezredes, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) egykori helyettes vezetője, az Országos Rendőr-főkapitányság Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóságának volt igazgatóhelyettese. A nyugdíjasként magáncégeknél állást vállaló korábbi főtiszt sajtóértesülések szerint nem találta helyét a civil szférában, és egy vonat elé ugorva vetett véget életének. (Havariapress)

Hosszabbítás Afganisztánban
Meghosszabbította a Magyar Honvédség Afganisztánban szolgálatot teljesítő kontingenseinek mandátumát a kormány 2011. október 1-jéig – közölte tegnap a Honvédelmi Minisztérium sajtóirodája. A Puli-Humriba települt magyar kontingens 2006 óta járul hozzá Baglán tartomány újjáépítési feladataihoz. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.