Mára több csarnokban növekednek a ritka halak, Számfira György folyamatosan bővülő vállalkozása már a gasztronómia őshazájába, Franciaországba is exportál kaviárt, a cég pedig hatszor annyi megrendelést kap, mint amennyit ki tud elégíteni.
Hogy a növekvő kereslet se okozzon gondot, a Silver Fish Kft. hamarosan új egységeket épít. Külföldi befektetők is kapacitásbővítési ajánlatokkal bombázzák a tulajdonost, aki azonban nem hajlandó lemondani vállalkozásáról, sőt füstölt halhússal is kísérletezik, és már tervezi az új csemege piacra vezetését. Teheti, hisz a halak a föld mélyéből feltörő, tiszta termálvízben nevelkednek, így sem a húsuk, sem az ikráikból készülő kaviár nem iszapízű.
Riport az 5. oldalon
Öt éven keresztül bujkált egy veszélyes bűnöző Magyarországon