Spanyolok a Copán?

MTI
2011. 04. 15. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miután Japán az országot sújtó március 11-i földrengés és szökőár miatt hétfőn lemondta a részvételt, a világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott meghívást kapott a júliusban sorra kerülő Copa Américára. Angel Maria Villar, a spanyol szövetség elnöke tegnap azt mondta, még nem reagáltak a hivatalos invitálásra, de nem zárják ki, hogy ott lesznek az argentínai kontinenstornán.
– A következő két hétben sorra kerülő igazgatósági ülésen hozzuk meg a döntést. Semmit nem zárok ki, miután szívélyes meghívást kaptunk, ugyanakkor számításba kell vennünk az esetleges nehézségeket is. Elnökként kötelességem az igazgatóság elé terjeszteni a kérdést – jelentette ki Villar.
Japán válogatottja a Copa Américán a házigazda Argentínával, valamint Bolíviával és Kolumbiával az A csoportban szerepelt volna. Ha a világ- és Európa-bajnok vállalná a szereplést, elég hamar létrejöhetne Messi és barcelonai klubtársai csatája, de a későbbi fázisban egy spanyol–brazil derbit szintén szívesen megnéznénk…

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.