Stohl Andrást börtönbüntetésre ítélték

Nem jogerősen két év, négy hónap letöltendő börtönbüntetést szabott ki tegnap a Budakörnyéki Bíróság Stohl Andrásra, miután az ismertetett szakértői véleményből kiderült, hogy a színész-műsorvezető okozta autóbaleset sérültjének, K. Pálnak (képünkön balra) az egészségromlása maradandó.<br />

Nagy Áron
2011. 04. 10. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emlékezetes, Stohl András 2010. május 8-án hajnalban Fót határában Subaru terepjárójával áttért a szemközti sávba, és két szabályosan közlekedő autóval ütközött. Az első jármű sofőrje, K. Pál súlyos, lánya könnyebb sérüléseket szenvedett, akárcsak két lány, aki három társával együtt ült a másik kocsiban. Stohl András ittas volt, és a baleset előtt – pontosan nem tudni, hogy mikor – kokaint is fogyasztott. A bíróság egyebek mellett enyhítő körülményként vette figyelembe, hogy bocsánatot kért az érintettektől, akik azt el is fogadták. Helyzetét azonban súlyosbította, hogy a szerencsétlenség helyszínéről a rendőrség megérkezése előtt elhajtott barátnője autójával. A színész-műsorvezető nem tagadta a terhére róttak elkövetését, ügyvédje pedig azt kérte, hogy lehetőleg enyhe, esetleg felfüggesztett büntetésre ítéljék védencét. Stohl fellebbez.

Bővebben a 17. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.