Tavaszi vásár az Iparművészetiben

Makrai Sonja
2011. 04. 10. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csaknem nyolcvan innovatív magyar tervező kínálja termékeit vasárnap a budapesti Iparművészeti Múzeumban megrendezett, Kreatimm – Design elvitelre! néven futó vásáron, amely az intézmény egyik legsikeresebb programja lett az elmúlt években, ami elsősorban annak köszönhető, hogy jóval nagyobb figyelmet szentelnek a kortárs tendenciáknak, mint annak előtte.
A tavaszindító vásáron nemcsak a kortárs magyar iparművészet feltörekvő tervezői, de a mesterek is képviseltetik magukat. Míg a szülők az egyedi ruhák, ékszerek, kiegészítők, berendezési tárgyak között kutakodnak, addig a gyerekek Mihályi Gyula afrikai ihletésű kerámiadobjait próbálhatják ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.