Török Zsolt, a „diplomás” politikus

Olvasónktól
2011. 04. 10. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Török Zsolt, a többszörösen egyetemet végzett MSZP-s országgyűlési képviselő és szóvivő távozásra szólította fel Schmitt Pált, Orbán Viktort és Lázár Jánost a közéletből.
Amikor olvastam az MTI által kiadott hírt, azt hittem, hogy roszszul látok. Török Zsolt, aki egyetemi diplomásnak írta magát az önéletrajzában, és éveken keresztül hagyta, hogy az Országgyűlés honlapján így szerepeljen, veszi magának a bátorságot, hogy az ország három tiszteletre méltó vezetőjét távozásra szólítsa fel. Ez agyrém. Talán Török Zsoltnak kellett volna már évekkel korábban távoznia a közéletből, de legalább akkor, amikor kiderült az igazság az önéletrajzáról. De az MSZP sem kényes a hazugságokra, hisz soraiban még most is ott feszítenek azok, akik nem mint az igazság bajnokai írták be magukat a politika történetébe. Jobb lenne, ha az MSZP és szóvivője először a saját portája előtt söpörne, és utána mondana ítéletet mások felett.
Schmitt Pál, Orbán Viktor, Lázár János még sokáig maradjanak az ország élén. Török Zsolt is maradjon, mert nekünk kell egy olyan személy, aki rendben tartja az esetleges alacsony vérnyomásunkat. Nagyobb bajunk soha ne legyen.

Veér Gyula
e-mail

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.