FILMCSÍK

Tölgyesi Gábor
2011. 05. 22. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Férfit látok álmaidban
Amerikai–spanyol romantikus vígjáték, 98 perc, 2010. Rendező: Woody Allen. Forgalmazó: Budapest Film.
Az élet egy félkegyelmű meséje, zengő tombolás, de semmi értelme nincs: Woody Allen e shakespeare-i mottóval bocsátotta útjára a neurózisról és párkapcsolatok drámájáról szóló életművének legújabb darabját, amelyben a kártyát egy számlás jósnő keveri. Zsigmond Vilmos fotografálásával, Hopkins, Banderas és Naomi Watts remeklésével.

Paul
Spanyol–francia–angol–amerikai sci-fi-vígjáték, 107 perc, 2011. Rendező: Greg Mottola. Forgalmazó: UIP-Duna Film.
Az igazság odaát van: a Vaskabátok és Haláli hullák hajnalának komikus párosa ezúttal az E.T.-t és társait parodizálja. Road-movie a „roswelli katasztrófa” túlélő marslakójával, aki hatvan év után megszökik a titkos katonai bázisról. Nagydumás hívja a csészealjat.

Team Building
Magyar–német játékfilm, 90 perc, 2010. Rendező: Almási Réka. Forgalmazó: Vertigo Média.
Kötelező szabadprogram térerőmentes övezetben: egy multicég csapatépítő tréningen viszi be a kegyelemdöfést alkalmazottjainak. A múlt évi szemlén kitüntetett felemás szatíra, kiváló szereposztással, ám elnagyolt karakterekkel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.