Helyreigazítás

MN
2011. 05. 18. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lapunk 2010. július 12-i számában „Kern-ügy: ha Diagon, akkor Corden is” címmel megjelent írásunkban
– megalapozatlanul híreszteltük, hogy a cikkekben utalt Diagon receptúrák bárki által megtalálhatók, szabadon letölthetők az internetről – a vádirat szerint a vádlottak külön-külön, de összehangoltan több mint 11 ezer különféle adattartalmú fájlt másoltak le a Diagon számítógépes technikai rendszerében tárolt állományokból saját hordozható adattárolóikra;
– továbbá megalapozatlanul állítottuk, hogy az orosz Lytech cég cáfolta, hogy megbízást kapott volna a Diagontól tesztek legyártására.
– Fentieken túl valótlanul állítottuk, hogy akciójával a Gyulai Kórház a továbbiakban kénytelen volt a Diagontól vásárolni ugyanazt és drágábban, amit addig saját maga képes volt előállítani.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.