Katonazenekarok hétvégéje Kaposvárott

2011. 05. 22. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három hazai és három külföldi fúvószenekar szabadtéri koncertjeitől lesz hangos holnaptól vasárnapig Kaposvár. A 20. Nemzetközi Katona-zenekari Fesztiválon a Magyar Honvédség fúvósegyüttesei közül a kaposvári, a székesfehérvári és a tatai szórakoztatja majd a közönséget, mellettük egy lengyel fúvósbanda és egy szlovén koncert-fúvószenekar hivatalos a találkozóra.
Ma este a Szivárvány Kultúrpalotában a lengyel Orkiestra Deta ad hangversenyt, szombaton a Műszaki Tudományok Székházában a maribori filharmóniai zenekart hallhatjuk, de előtte a város Kossuth terén Hende Csaba honvédelmi miniszter jelenlétében mind a hat zenekar bemutatja a humoros szakalaki elemekben gazdag műsorát. Vasárnap Kaposvár közterein szól majd a katonazene.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.