Kérdőre vonta Pakisztánt Barack Obama

Hírösszefoglaló
2011. 05. 18. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Igazságtalanság, hogy önök békében élnek, miközben testvéreink a Gázai övezetben szükséget szenvednek. Ennek következtében azután és Isten segedelmével folytatódnak támadásaink önök ellen, amíg önök folytatják az izraeliek támogatását – egy iszlamista honlapon nyilvánosságra hozott hangfelvétel tanúsága szerint halála előtt ezt üzente Oszama bin Laden az amerikai elnöknek.
Barack Obama tegnap a CBS televíziónak adott interjúban azt mondta, hogy Bin Laden mögött „valamilyen támogatói hálózat” állt Pakisztánban. – Ezt a dolgot ki kell vizsgálnunk, és ami még fontosabb, a pakisztáni kormánynak kell kivizsgálnia – szögezte le.
Oszama bin Laden mindvégig „az al-Kaida aktív főnöke, távolról sem csak szimbolikus figura” volt – állítják amerikai illetékesek, miután átvizsgálták a rejtekhelyen talált dokumentumokat.
A terroristavezért megölő amerikai katonákat – állítólag a tengerészeti SEAL kommandó tagjait – a hét végén kitüntette Barack Obama elnök Fort Campbellben, a nyilvánosságtól elzárt ünnepségen. Joe Biden alelnök azt mondta, hogy az egység tagjai névtelenek voltak, és azok is maradnak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.