Lemondana posztjáról a főtitkár

Munkatársunktól
2011. 05. 22. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Benyújtotta lemondását Ebele Ferenc, a Magyar Agrárkamara főtitkára, a kérelmet a köztestület elnöksége nem fogadta el – közölte az Agrármonitor.hu. A Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) lapunkkal tudatta, Ebele hivatalosan nem nyújtotta be lemondását. Úgy tudjuk, szerdán a főtitkár szóban jelezte az elnökségnek e szándékát,amit nem vettek napirendre.
Poprády Géza kamarai biztos megállapításaira hivatkozva a VM nemrég közölte: a főtitkár jóerkölcsbe ütköző, jogosulatlan előnyöket biztosító szerződéseket kötött az agrárkamarával. Ebele szerint a VM információi több ponton nem helytállóak. Az ügy dokumentumait szerdán átvevő Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos lapunknak azt mondta, az iratok alapján felvetődik a csalás, hűtlen kezelés, sikkasztás gyanúja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.