Renée Fleming Budapesten

Vakulya Eszter
2011. 05. 20. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megérkezett a fővárosba a világszerte ünnepelt amerikai operacsillag, Renée Fleming, akinek ma esti koncertje minden bizonnyal a Magyar Állami Operaház évadának csúcspontja lesz. Az este hét órakor kezdődő hangversenyen többek között Richard Strauss, Massanet, Leoncvallo és Lehár Ferenc dalait és áriáit hallhatjuk, az Operaház zenekarát Kristjan Järvi észt születésű amerikai karmester vezényli. Renée Fleming budapesti fellépése alkalmából az Operaház saját kiadásában jelentette meg a háromszoros Grammy-díjas szoprán The inner voice című könyvét magyar nyelven, amelyet a művésznő a hangverseny után a dalszínház vörös szalonjában dedikál. (Vakulya)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.