Röviden

MTI
2011. 05. 11. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Király!
Miután Kate Middleton férjhez ment Vilmos brit herceghez, többé nem szavazhat, nem ehet kagylót, nem monopolizhat és nem dolgozhat. A munkanélküli nők végre hercegnének érezhetik magukat.

Mentőre támadtak
Megtámadták az Országos Mentőszolgálat egyik esetkocsiját Cegléden tegnap kora este. Fél hatkor riasztották a mentőket egy házhoz rosszullét miatt, a helyszínre érkező szakemberek azonban nem tudtak kiszállni a kocsiból. Az ingatlan előtt ugyanis egy 15-20 fős társasággal találkoztak, akik odarohantak a kocsihoz, szidalmazták a benne ülőket, majd egy férfi ütni, verni kezdte a járművet. A garázda férfi ellen eljárás indult. (MTI)

Elfogtak egy fémtolvaj bandát
Huszonhat fős fémtolvaj bandát fogtak el Csepelen az egy hónapja megalakult kerületi közterület-felügyelet munkatársai segítségével szombaton. A banda autóiban a rendőrség 500 kilogramm fémhulladékot talált. (MTI)

Megtalálták a párizsi járat fekete dobozát
A tenger alatti kutatás eredményeképpen tegnap reggel megtalálták az Air France légitársaság 2009. június 1-jén Rio de Janeiróból Párizsba indult, majd útközben az Atlanti-óceánba zuhant gépének egyik fekete dobozát – közölte a légi baleseteket vizsgáló francia BEA hivatal. A szervezet közleménye alapján a 447-es járat fekete dobozát kiemelték a mélyből. A szerkezet jó állapotban van, így értékes adatok nyerhetnek ki belőle. (MTI)

Nyerőszámok
Ötös lottó: 26, 39, 41, 84, 88. Joker: 526 018. Hatos lottó: 13, 27, 30, 35, 40, 45. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.