Röviden

MTI
2011. 05. 12. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyetlen
Amíg valaki nem bizonyítja be, hogy a Mátra egyetlen hatalmas aranyrög, az Alföld pedig egyetlen hatalmas olajmező, nekünk a magyar emberek tehetségére kell építenünk – mondta az MSZP majálisán Hiller István, aki egyetlen hatalmas agysejt.

Lefejezhetik a nápolyi maffiát
Olaszországban hatévnyi üldözés után elfogták a nápolyi maffiacsoportok, a camorra egyik legveszélyesebb főnökét, a Casalesi klán második számú vezetőjét – jelentette be a rendőrség tegnap. Mario Caterino elfogását rendkívüli sikernek nevezte Roberto Maroni olasz belügyminiszter, aki szerint szorul a hurok a banda főnöke, az 1995 óta bujkáló Michele Zagaria körül is. (MTI)

Szánkóbaleset: lezárt nyomozás
Elutasította a berceli gyermekgázolás ügyében tett panaszt a Nógrád Megyei Főügyészség, és jogerősen is lezárta a nyomozást. A tavaly decemberi szánkóbalesetben egy hétéves fiú meghalt, egy nyolcéves kislány súlyosan megsérült. Bóna Gyula, az ügyészség szóvivője az MTI-vel közölte: a helyszíni szemle adatai, a tanúvallomások és az igazságügyi szakértői vélemények minden kétséget kizáróan bizonyítják, hogy a vezetőnek az ütközést nem volt lehetősége elhárítani. (MTI)

Suzukikat törtek fel
Nyíregyházán, Kisvárdán és Budapesten fogták el a napokban egy bűnbanda tagjait, akik Tatabányán 22 régebbi Suzukit törtek fel – tájékoztatta a rendőrség tegnap az MTI-t. A három elkövető egyike tudta, hogyan lehet gyorsan kinyitni a Suzukik ajtaját, ezért autófeltörésekkel egészítették ki jövedelmüket – tájékoztatott a rendőrség. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.