Röviden

MTI
2011. 05. 26. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kapuzárás
Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutaalap vezérigazgatója eddig komplett országokat zaklatott (kényszerített térdre). Most már beérte egy szobalánnyal is.

Rablás, lövések Szabadegyházán
Fegyverrel rabolta ki a szabadegyházai postát két férfi tegnap reggel – közölte a rendőrség. Lövések dördültek ugyan, de személyi sérülés nem történt. A rendőrség lezárta a település környékét, és ellenőrzik az átmenő forgalmat. Az egyik elkövetőről fantomképet is rajzoltak. A zsákmányolt összegről nincs hír. (MTI)

Utolsó útjára indult az Endeavour
A floridai Cape Canaveralből tegnap utolsó küldetésére indult az Endeavour űrsikló, amelynek startját műszaki problémák miatti többször elhalasztották. Rakterében a kozmikus sugárzás elemi részecskéit mérő berendezést szállít a Nemzetközi Űrállomásra. (MTI)

Elítéltek két magyart
Börtönbüntetésre ítéltek adócsalás miatt tegnap két magyar állampolgárt Csehországban. Mindketten vashulladékkal üzleteltek, de a törvény által előírt forgalmi adót nem fizették be. Kemény János Zoltánt (34) hat év és négy hónap, míg Geszler Istvánt (21) öt év szabadságvesztésre ítélte a zlíni regionális bíróság. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.