Röviden

MTI
2011. 05. 26. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szegedi bronz
A pénteki 10-6-os idegenbeli siker után hétfő este odahaza is nyert – gólszegény meccsen
4-3-ra – a Szeged a Honvéd ellen a férfi vízilabda ob I-ben, így a múlt esztendőhöz hasonlatosan ismét bronzérmesként zárt. (MTI)

Hosszú sikere
Versenycsúccsal, 2:12.29 perccel nyerte a 200 méter vegyest Hosszú Katinka a charlotte-i nemzetközi úszóviadal vasárnapi programjában. (MTI)

Trang remizett
A magyar színekben versenyző Hoang Thanh Trang remizett a hétfői, kilencedik fordulóban a Tbilisziben zajló női sakk Európa-bajnokságon, és 5,5 pontja van. (MTI)

Alapcsapat
A legerősebb csapattal vesz részt Magyarország a júliusi sakk csapat-világbajnokságon, Kínában. A magyar szövetség (MSSZ) új elnöksége első ülésén megállapodott az éljátékosokkal az indulásról. Eszerint Lékó Péter, Almási Zoltán, Polgár Judit, Berkes Ferenc és Balogh Csaba is tagja lesz a csapatnak. A vb-t július 16– 26-ig rendezik meg Ningbo
városában. (MN)

Rajna visszatér
A Vasasból visszatér nevelőegyesületéhez, Dunaújvárosba Rajna Miklós válogatott jégkorongkapus. A 20 éves hálóőr a következő idény végéig szóló szerződést kötött a bajnoki ezüstérmes Dab.Doclerrel.
Rajna 2008-ban szerződött a fővárosba. (MTI)

Halálba ugrott
Vasárnap késő este, vélhetőleg balesetben elhunyt Samuel Wanjiru, a férfi maratonfutás kenyai olimpiai címvédője, miután kiugrott lakása erkélyéről. A 24 éves ittas atlétát felesége, Triza Njeri egy másik nővel találta otthonuk hálószobájában, majd rájuk zárta a szoba ajtaját, és elrohant. A hosszútávfutó nagy valószínűséggel neje után akart menni, ezért ugrott ki hat méter magasról. (MTI)

Maradona Dubajban
A dubaji al-Vaszl labdarúgócsapatának edzője lesz Diego Maradona. (MTI)

Távozik Daum
Távozik posztjáról Christoph Daum, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból kiesett Eintracht Frankfurt vezetőedzője. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.