Röviden

MN
2011. 05. 16. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bezárt a Photo Hall
Nem nyitottak ki tegnap az Photo Hall-lánc üzletei az Index.hu információi szerint. Az internetes hírportál úgy tudja, a hálózat minden egysége váratlanul arra kapott utasítást, hogy tartsák zárva üzletüket, és kezdjenek összepakolni. A lap által elért fővárosi és vidéki boltokban egyaránt tanácstalanul álltak a helyzet előtt. A cég fizetésképtelenségéről szólnak a találgatások, illetve több üzletben is jelezték, hogy egyelőre áprilisi bérüket sem kapták meg. (MN)

Hétfőn nyújtják be az ÁSZ-törvényt
Hétfőn nyújtja be az Állami Számvevőszékről (ÁSZ) szóló új törvényjavaslatát az Országgyűlés elé a gazdasági és informatikai bizottság – közölte tegnap Rogán Antal, a testület fideszes elnöke. Mint fogalmazott, a törvényjavaslat – miközben megtartja az elmúlt húsz év közjogi hagyományait – számos új részletet tartalmaz, többek között az ÁSZ függetlenségének biztosításáról, illetve a jelentések nyilvánosságáról. (MTI)

Több ezer új munkahely Pécsett
Páva Zsolt, Pécs fideszes polgármestere szerint a Huawei kínai távközlési vállalat több ezer munkahelyet teremthet a városban a második legnagyobb európai központ felépítésével. – Kínában jártam a napokban, ahol kiderült, a kínai cég még az idén hozzáfog az elosztóközpont megépítéséhez – írta a politikus tegnapi közleményében. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.