Röviden

MN
2011. 05. 20. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halpiac
Kis
A jövő hét végén Gyenesdiáson végre megnyitják az első balatoni halpiacot, ahol ráadásul a tóból kifogott zsákmányt kínálják a vásárlóknak. Még mondja valaki, hogy nincsenek tartalékok a magyar tenger turisztikai fejlesztésében.

Vádemelés az órásgyilkos ellen
Ma vádat emelhet az ügyészség az órásgyilkos néven elhíresült férfi ellen, akit most egy másik ügyben két ember megölésével gyanúsítanak. A férfit évekkel ezelőtt azzal vádolták, hogy agyonlőtte egy órásbolt eladóját a Fő utcában 1999. június 24-én Budán. (MN)

Nyomozás egy solti asszony halála miatt
Holtan találtak hétfőn egy 82 éves asszonyt Solton egy családi házban. Az idős nőre a konyhában, arcán egy párnával leltek rá, majd a szemle során bántalmazás nyomait fedezték fel az elhunyton. A rendőrség emberölés bűntette miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen. (MTI)

Elfogták a nápolyi maffia egyik főnökét
Az olasz rendőrség elfogta a nápolyi maffia, a camorra egyik főnökét, Feliciano Mallardót és hat másik maffiózót is. A rendőrök 600 millió euró értékben foglalták le a szervezet javait, köztük 900 ingatlant, 23 céget, 200 bankbetétet és luxusautókat. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.