Röviden

MTI
2011. 05. 16. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mourinho eltiltása
Az UEFA öt mérkőzésről eltiltotta és 50 ezer euróra bírságolta José Mourinhót, a Real Madrid labdarúgócsapatának edzőjét a Barcelona elleni BL-elődöntő 1. összecsapásán kapott piros lapja és a találkozó után tett nyilatkozata miatt. (MTI)

Karakas bronzérme
Az 57 kg-os Karakas Hedvig harmadik lett a cselgáncs Vk-sorozat bakui grand prix versenyén. (MTI)

Négy férfidöntős
A 102 fős rekordmezőnyből négy magyar – Marosi Ádám, Tibolya Péter, Demeter Bence és Kasza Róbert – jutott be a holnapi férfidöntőbe a százhalombattai öttusa Vk-n. (MTI)

Sportos életműdíjak
Magyar Sportért Életműdíjat vehetett át Horváth Péter, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség sportágfejlesztési alelnöke, valamint Kiss Antal atléta és Melis Antal evezős tegnap a magyar sport napja alkalmából. (MTI)

Rotterdami asztalok
Holnaptól Rotterdamban rendezik az olimpiai kvóták szempontjából is fontos egyéni asztalitenisz-vb-t. A magyar színeket öt játékos képviseli. (MTI)

Szolnok, Albacomp?
Ma kezdődik a férfi kosárlabda NB I három sikerig tartó döntője, amelynek végén a Szolnok 3. vagy az Albacomp 4. aranyérmének örülhet majd. (MTI)

Giro Contadorral
A háromszoros Tour de France-győztes, doppinggyanú alatt álló spanyol Alberto Contador elronthatja az olaszok örömét a ma rajtoló Giro d’Italia kerékpáros-körversenyen, amely az idén az egyesült Itália megszületése 150. évfordulójának jegyében zajlik majd. (MTI)

Vettel balesete
A csúszós pályán baleset érte a címvédő és listavezető Sebastian Vettelt a 62. Forma–1-es autós gyorsasági vb 4. futamának, a Török Nagydíjnak a tegnapi 1. szabadedzésén. Kocsija összetört, de neki nem esett baja. Először Fernando Alonso (Ferrari), másodszor Jenson Button (McLaren) futotta a legjobb köridőt. (MTI)

Nyerés büntetőkkel
Kanada büntetőkkel verte (4-3) az amerikai csapatot a szlovákiai jégkorong-vb középdöntőjében, csakúgy, mint a finnek a németeket (5-4). (MTI)

Kővágó nyolcadik
Kővágó Zoltán diszkoszvetésben 60,24 m-rel 8. lett az atlétikai Gyémánt Liga 1., dohai állomásán. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.