Röviden

MTI
2011. 05. 19. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csökkenő üzemanyagárak
Holnaptól hat forinttal csökkenti a 95-ös benzin és tíz forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol – tudatta az MTI. E mérsékléssel a 95-ös benzinért átlagosan 382–383,
a gázolajért 362 forintot kell fizetni literenként. (MTI)

Ma ülésezik a KT
A piac kezdi elhinni, hogy Magyarország jó irányba halad – jelentette ki a köztévében Járai Zsigmond, a jegybank felügyelőbizottsága és a Költségvetési Tanács (KT) elnöke. Emondta, ma ülésezik a KT, és megtárgyalják, hogy az alkotmányba bekerült, a költségvetéshez kapcsolódó részeket (az adósságplafon felállítása) hogyan lehetne sarkalatos törvényekben konkretizálni. (MTI)

Felügyeleti biztos a Dimenziónál
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) felügyeleti biztost rendelt ki a Dimenzió Egészségpénztárhoz, hogy a szabálytalanul feloszlatott küldöttközgyűlés összehívásával elérje a pénztár új vezető tisztségviselőinek megválasztását. A PSZÁF – súlyos jogsértések miatt – tavaly októberben kezdeményezte a vezetők felmentését. A PSZÁF intézkedése nem érinti a pénztár szolgáltatási tevékenységét. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.