Röviden

MTI
2011. 05. 27. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szávay feladta
Szávay Ágnes feladta a kazah Voszkobojeva elleni első körös mérkőzését a 618 ezer dollár összdíjazású brüsszeli tenisztornán. Szávay a múlt héten jelentette be, hogy huzamosabb ideje gerincbántalmakkal küszködik, és kérdéses, hogy tudja-e vállalni a játékot. Tegnap az első játszmában Voszkobojeva 5:2-re vezetett, amikor Szávay jelezte: nem tudja folytatni a meccset. Balázs Attila Párizsban búcsúzott a Roland Garros selejtezőjének első fordulójában, 6:3, 6:3-ra kapott ki a brazil Souzától. (MTI)

Torghelle nem kell
Német sajtóértesülés szerint a másodosztályú Fortuna Düsseldorf elküldi magyar labdarúgóját, a korábbi válogatott Torghelle Sándort. A Bild.de úgy tudja, hogy a légióst Norbert Maier vezetőedző a vasárnapi, fürthi bajnoki után tanácsolta el. A csatár szerződése – amely évi 300 ezer euróval
a klub legjobban kereső futballistájává teszi – 2012-ig szól, de állítólag már feladta lakását. Torghelle az idényben 16 mérkőzéséből kétszer kapott helyet a kezdőcsapatban, és csak egy gólt szerzett. (MTI)

Teljes pont az Eb-n
Hoang Thanh Trang megnyerte partiját a keddi, utolsó előtti fordulóban a Tbilisziben zajló női sakk Európa-bajnokságon. A viadal egyetlen magyar indulója a grúz Janjghavát győzte le világossal, így négy győzelemmel és öt döntetlennel jelenleg 6,5 pontja van. (MTI)

Cavendish szakasza
Mark Cavendish nyerte a Giro d’Italia országúti kerékpáros- körverseny 10. szakaszát;
az összetettben továbbra is Alberto Contador vezet. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.