Röviden

MTI
2011. 05. 27. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Stabil
Mesterházy Attila pártelnök szerint az elmúlt egy évben sikerült stabilizálni az MSZP helyzetét. Így aztán marad stabilan a felbomlás szélén.

A „kannibál” újabb áldozatai
Megtalálta tegnap a szlovák rendőrség a sároskőszegi kannibálként elhíresült Matej Curko által vélhetőleg áldozati helynek használt oltárt és két, eddig nem ismert, korábbi áldozatának holttestét. A nyomozók az utóbbiak azonosításán dolgoznak, egyikük valószínűleg egy régebben eltűnt lány. Curkó a múlt héten elfogásakor a rendőrökre támadt, akik a tűzharcban lelőtték. (MTI)

Veszélyes szereket loptak
Veszélyes növényvédő szereket loptak el ismeretlen tettesek a napokban a Fejér megyei Válon, egy mezőgazdasági vállalkozás telephelyéről.
A raktárból ProNik nevű gyomirtó és Karate Zeon néven ismert rovarölő szer tűnt el, előbbi nem, utóbbi bőrrel érintkezve vagy a szervezetbe kerülve veszélyes lehet emberre is. (MTI)

Magyarokat vettek őrizetbe Kenyában
Lopás gyanújával őrizetbe vettek Kenyában két magyar állampolgárt – jelentette hétfőn a Nairobi Star. A magyarokat akkor fogták el, amikor éppen pénzt akartak kivenni egy bankautomatából Kilifi üdülővárosban. A két érintettnél 17 kártyát találtak, amelyekkel már 100 ezer kenyai shillinget (219 ezer forint) vettek ki több kilifi ATM-ből. (MTI)

Kutyacsempészt értek tetten
Állatcsempészet miatt indult eljárás tegnap egy magyar és egy olasz férfi ellen Olaszországban – közölte az Ansa. A magyar kamionost a rendőrök tetten érték, amikor nyolc, alig néhány hetes, iratok és oltások nélkül, azaz illegálisan szállított kölyökkutyát adott át egy olasz férfinak. (G. J. J.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.