Röviden

MN
2011. 05. 22. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Arn menetel tovább
Arn Gréta bő 3 óra alatt 3:6, 7:6 (7-3), 7:6 (7-3)-ra verte az orosz Vesznyinát a római női tenisztornán. Ma a 4. kiemelt kínai Li Nával játszik. A férfiaknál a francia Gasquet meglepetésre 4:6, 7:6, 7:6-ra verte a svájci Federert. (MTI)

Simon: Palermo
Az olasz kupadöntős Palermónál folytatja pályafutását a következő szezontól Simon Ádám, a Haladás 21 éves labdarúgója, aki klubrekordért kerül Szicíliába. (MTI)

Licenc mindenkinek
Az Újpest, a Kecskemét, a Siófok és a Debrecen is megkapta a labdarúgó NB I indulásához szükséges licencet. (MTI)

Előny a Fradinál
Női kézilabda NB I, 3. helyért, 1. mérk.: FTC–Vác 31-28. (MN)

Spanyol szakasz
A spanyol Ventoso nyerte a Giro d’Italia kerékpáros-körverseny tegnapi 6. szakaszát, összetettben továbbra is a holland Weening áll az élen. (MTI)

Zanetti ezer felett
Javier Zanetti a 10. futballista, aki ezer tétmérkőzésen játszott. Az Internazionale 38 éves argentin légiósa a Roma elleni Olasz Kupa-elődöntő visszavágóján érte el a határt. (MN)

Dalglish három évre
Hároméves szerződést kötött a Liverpool futballcsapata Kenny Dalglish vezetőedzővel, aki januárban érkezett. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.