Röviden

MTI
2011. 05. 25. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emlékezet
Korózs Lajos, az MSZP elnökségi tagja szerint a korkedvezményes nyugdíjazás rendszerének felülvizsgálata olyan, mintha valakinek a házát, kertjét vagy az autóját akarná megszerezni a kormány. Nekem úgy dereng, hogy hasonló zabrálásban az MSZP elődje járt az élen.

Áramkimaradás
Több száz fogyasztót érintő kábelhiba történt tegnap reggel a Nyugat-Balaton térségében. Elsősorban Balatongyörökön és Gyenesdiáson voltak emiatt átmeneti fennakadást az áramszolgáltatásban. (MTI)

Rendőrhalál
Halálos balesetet szenvedett egy szolgálaton kívüli rendőr tegnap virradóra a 8-as főúton Csórnál. A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják. Feltehetőleg egy kanyarban csapódott árokba az autó. (MTI)

Szentségtelenítés
Megtagadja a jövőben a maffiózóktól a szentséget a nápolyi katolikus egyház. A szervezett bűnözést erősítő „megátalkodottak” a jövőben nem részesülhetnek egyebek közt egyházi temetésben, nem lehetnek keresztapák és esküvői tanúk – hirdette ki Crescenzio Sepe bíboros szombaton. (MTI)

Nyerőszámok
Ötös lottó: 22, 29, 40, 48, 86. Joker: 653 788. Hatos lottó:
1, 2, 7, 10, 18, 31. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.