Röviden

MTI
2011. 05. 22. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Keserédes
Grimm
Cukorcsempészeket ítélt 3, illetve 3,5 évre a Győri Ítélőtábla. Ha sikerült volna egy komplett gyárat behozniuk, akkor talán jutalmat kapnak.

Malév-repülőgép kényszerleszállása
Kényszerleszállást hajtott végre tegnap egy utasszállító a Liszt Ferenc repülőtéren. A Malév Bukarestbe tartó járatán nyomásgondokat észlelt a személyzet. Ilyenkor nincs mérlegelési lehetőség, a legközelebbi repülőtéren le kell szállni a géppel. Még nem tudni, mi okozta a hibát. (MTI)

Börtön gyilkosságért
Emberölés és kifosztás miatt jogerősen 11,5 év börtönbüntetéssel sújtotta tegnap a Szegedi Ítélőtábla a 27 éves hódmezővásárhelyi Kristó Zoltánt, aki megfojtott egy 19 esztendős lányt. A többszörösen büntetett férfi egy kölcsönhöz kötődő 20 ezer forintos regisztrációs díj miatti vita közben ölte meg a kisfiát egyedül nevelő hitelügyintéző nőt, majd elvette 200 ezer forintját, telefonját és a kabátját. (MTI)

Rendőrre támadt
Elsodorta, majd több tíz méteren át vitte autójának motorháztetején az őt megállító rendőrt egy férfi Győrben szerda este. A rendőr egy kanyarban leesett a kocsiról és könnyű sérüléseket szenvedett. A sofőr – akit drogügy miatt is kerestek – tegnap feladta magát. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.