Röviden

MN
2011. 05. 18. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Paradox
Nem a sajtón keresztül fogok Gyurcsánynak üzenni – üzente Mesterházy Attila MSZP-elnök tatabányai sajtótájékoztatóján.

Eltűnt a Balatonban egy osztrák horgász
Horgászás közben kiesett a csónakból Balatonmária-alsónál, majd eltűnt tegnap egy osztrák állampolgár. A szemtanúk hiába próbáltak segíteni, a másodfokú viharjelzés miatt a vízi rendészet pedig délután felfüggesztette a keresést. (MTI)

Álterrorista fenyegetőzött
Terroristának adta ki magát és robbantással fenyegetőzött egy férfi a fővárosban; robbanóanyagot nem találtak nála, de őrizetbe vették – közölte a rendőrség a honlapján. A hátizsákos férfi pénteken délután az V. kerületi Tüköry utcában beszélt arról a járókelőknek, hogy ő egy külföldi terrorista sejt tagja, és magyarországi közjogi méltóságokat fog felrobbantani. (MN)

Hó esett a Kékesen
Nagy vizes hópelyhek is vegyültek a csapadékba tegnap a Kékestetőn – írta az Időkép.hu. Az ismertetés szerint az ország legmagasabb pontján alig mértek többet fagypontnál. (MTI)

Nyerőszámok
Ötös lottó: 6, 22, 23, 47, 84. Joker: 535 746. Hatos lottó: 2, 10, 26, 38, 44, 45. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.