Röviden

MTI
2011. 05. 19. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Reality
MSZP-közlemény: „Most, hogy kiderült, a Való világból ismert Alekosz a Szerelem a legfölsőbb szinteken jelmondattal keres magának menyasszonyt, itt az ideje a magyar valóság egy másik, talán nem kevésbé érdekes szeletét is szemügyre venni.” Feltéve, hogy a show-műsornak legalább annyi köze van a valósághoz, mint a szocialistáknak.

Tizenéves fiú merült el a Dunában
Tahitótfalunál elmerült a Dunában egy fiú tegnap dél körül. A folyam partján hét, 16–18 éves állami gondozott sétált a nevelőjével, amikor a fiúk egyike bement a vízbe, majd elmerült. A tűzoltók rohamcsónakkal indultak a keresésére; a fiú felkutatásában búvárok is segítettek, lapzártáig eredménytelenül. (MTI)

Közéleti Klub
Isten és Allah, kereszténység és iszlám címmel rendez beszélgetést a Közéleti Klub szerdán
19 órától a Háló Közösségi Központban (Bp. V., Ferenciek tere 78., III. lépcsőház, 2. emelet). Vendég: Herencsár Lajos Közel-Kelet- és biztonságpolitikai szakértő. A beszélgetést Nyiri János újságíró vezeti. A résztvevők ezekre a kérdésekre keresik a válaszokat: Mi az, hogy arab? Mi az, hogy muszlim? Miben egységes és miben nem a világ Marokkótól Indonéziáig – ha egyszer muszlim? Mi folyik Líbiában, Afganisztánban és Pakisztánban? (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.