Szombathelyi szezonnyitány

MN
2011. 05. 22. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mai koncertek megelőlegezik a nyári fesztiválszezont Szombathelyen, ahol egy fiatal, 2007-ben megalapított kulturális központ, az Agora igyekszik találkozóhelyet adni és elhozni a városlakóknak a Szombathelyen ritkábban elérhető produkciókat is. Ilyen lesz a ma esti koncertblokk is, amikor együtt lép színpadra egy közös minifesztiválon a Kiscsillag és a tavalyi év legnépszerűbb slágerét produkáló Vad Fruttik, akik az ismeretlenségből tűntek fel évekkel ezelőtt a Sárga Zsigulival, de október óta már a harmadik nagylemezükön is túl vannak. Ott lesz még a Magashegyi Underground is, akik annyiban már biztosan nem számítanak undergroundnak, hogy lassan az egész ország dúdolja a slágereiket. A szombathelyi zenei életet pedig a Shanti Ska Tones képviseli, akik a ska tradicionális, hatvanas évekbeli hangulatát elevenítik fel egyéni értelmezésben.

Szombathelyi
szezonnyitány

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.